tiistai 22. huhtikuuta 2014

Rakas päiväkirja osa 1.


Tästä se lähtee, nyt on aika palata bloggaamisen parii. Nyt on kaikki aika maailmassa käytettävissä. Olen ollut Tammikuun lopusta asti sairaslomalla ja näillä tiedoilla sairaslomaa jatkuu Heinäkuun alkuun asti. Nyt on sitä aikaa. Voi vihdoin tehdä asioita joihin ei ole ennen ollut aikaa tai jaksamista. Nyt saa keskittyä täysillä omaan hyvinvointiin, laittaa elämä pala palalta kuntoon. Syödä, nukkua, treenata, rakastaa ja elää täysillä nykyhetkessä.

Päivän ruuat:
Aamupala
Lounas
Välipala
Päivällinen
Iltapala
Mä olen onnellinen! En oo ikinä voinut näin hyvin. Tietysti on myös ongelmiakin yhdellä elämän alueella, mutta sitä varten on annettu aikaa sairastaa, hyvää hoitoa, tukea ja turvaa. Tiedän että selviän tästä ajan kanssa, tulen vielä terveeksi!
Aloitin Tammikuussa totaallisen elämäntapamuutoksen. Pikku hiljaa olen saanut syömiset säännölliseksi ja terveelliseksi. Treenaus oli helppo aloittaa ja nyt treenataankin jo täysillä 5 kertaa viikossa. Ulkoilua tulee koiran, Topin, musta pörröinen tiibetinspanielin sekoitus, elämäni miehen kanssa 3 kertaa päivässä. Miehistä puheen ollen onhan minulla ihan oikea mieskin, jonka kanssa on eletty jo kaksi ja puoli vuotta♡ Topi ja Tommi elämäni rakkaudet. Tietysti on myös monta rakasta ystävää♡



Miehet päikkäreillä♡
Olin lihonnut Joulukuussa 7kg, koska söin joka työyövuorossa pizzan, suklaata ja limsaa ja salilla käynnistä oli 3kk tauko! Järkytyin aika pahasti näistä extra kiloista, ei ne päälle päin näkynyt ja se siinä harmittikin koska rasva oli korvannut lihasta ja siksi ulkoisia muutoksia ei sen kummemmin näkynyt. Toki osa painosta oli nestettä ja paino putosi nopeasti takaisin.

Nyt haaveena olisi päästä kesäkuntoon ja siitä loppu elämän kuntoon! Eihän sitä tiedä vielä minne asti päästään...mutta ei siitä sen enempää, tavoite kerrallaan eteen päin.  Tällä hetkellä treenin alla on olkapäät, mandariinit kainaloihin, perse ja vatsalihakset! Näihin pitää saada lisää lihasta >:D




Johan siinä olikin jo tekstiä kerrakseen, ihanaa päästä taas kirjoittamisen pariin. Tästä se lähtee👍!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti