keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Rakas päiväkirja osa 10

Huomenna alkaa DIETTI! Mun ensimmäinen rasvanpoltto dietti! Nyt on oltu plus kaloreilla pitkään ja nyt se alkaa! Dietti kestää 6-8 viikkoa, riippuu kuinka nopeasti pääsen haluttuun lopputulokseen :D Oon ihan super innoissani!

Muutoksia tulee ruokailuun joka viikko. Aerobista lisään rutkasti. Salitreeni kerrat pysyy samana, ohjelma muttuu kun on muutenkin taas aika vaihtaa salitreeni ja kotitreeniohjelmaa :) Maltan tuskin odottaa että sixpäkki tulee oikeen kunnolla näkyviin, en ookkaa viel koskaan nähny kunnon palikoita ittelläni! Motivaatio on huipussaan! >:D Kesäkunto ja bikinikausi täältä tullaan!
Heh...en ees tajunnu, että mulla on 10kpl urheiluliivejä :'D Kyllä mulla ainaki vaatteita riittää...tosin meillä pestään pyykkiä niin harvoin, että suurin osa näistä on aina pyykissä, joten on hyvä et on useita :D
tjoo...on niitä muutamat :'D hehe...joka viikon päiväks ja vähän enemmänkin. Käytän vuorotellen kaikkia nii kuluu tasasesti :'D

Aamulenkille lähdössä :) Vedettiin 1h 10min lenkki Topin kanssa, noin 8km :) ihan hyvä aamuaerobinen. Sama lenkki vuorossa vielä kahtena aamuna tällä viikolla x__x"
Lenkki kaverina Topi♡

2 kommenttia:

  1. Wauu! Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Olis mielenkiintosta kuulla lisää tästä sun dieetistä ja sen ajan treeneistä. :) Itsellä vähän toisteppäin että ens kuusta alan käymään isommalla salilla ja tarkotuksena olis hankkii vähä enempi massaa. Nautin tästä six-packin alusta nyt kun viel voin. Hehs. Sitten ehkä muutaman kuukauden jälkeen alkaa pudotella sitä rasvaa poikke. Katsotaan. :) Ihania on nuo asut. Noita Freddyjä kuolaan, ne n upeen näköset ku oon kattellu porukalla niitä ja on varmasti mukavt päälläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tää on aika hellä dietti, ei tuu mitenkää erityisen paljon muutoksia, lähinnä loppua kohden hiilarit vähenee, mut muuten aika sama ku tähän asti :) pidän blogia ajantasalla dietin kulusta, muutoksista ja fiiliksistä :D Ei tässä paljon kilojakaan lähde kun ei mulla oo niitä antaakaan :'D minimissään loppu paino on 58kg ja sitten loppuu dietti :) Niin jännittää oonko saanu perseeseen tarpeeks lihasta ja ylipäätään onko tän rasvan alla tarpeeks lihasta, jos ei nii onneks rasva tulee hyvinki äkkiä takas :'D Ne oon aivan ihanat päällä, ihan kun olis ihan perus legginsit, mut nää on pehmeemmät ja olemattomammat, joustavammat ja istuu päälle napakasti ei toivookaan et valuis jalassa. ihan ku ei olis ollenkaa housuja jalassa :'D vielä kun sais ne vaaleet ja siniset farkku väriset :)

      Poista