sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Rakas päiväkirja osa 6

Hellou! Tän viikon treenikerrat jäi vähäisiksi, mutta onneksi se oli jo alku viikosta tiedossa. Ehti suunnitella treenit sen mukaan. Tämän viikon treeni saldo on 3 salitreeniä, 2 yöaerobista(bailabailaa) vappuna ja viime yönä Rauman yöelämässä Dominossa ja lenkkejä Topin kanssa.


Sain tehtyä kolmessa sali kerrassa koko kropan rääkit. Toki tuli vähän pidempiä treenejä ja salilla tuli oltua parhaimmillaan jopa puolitoista tuntia, että sai kaiken tehtyä. 


Olihan siinä sitä jo yhteen viikkoon. Tänään vielä pitkä lenkki koirien kanssa. Ollaan tällä hetkellä Raumalla ja täälä on siis myös koira, Minttu.
Viime yön bileasua :) Tosin menin ilmanpidennyksiä. Koitan säästää hiuksiani, että kasvaisivan joskus. Ei tule niin kuumakaan kun on lyhyet hiukset.

Niin juu! Kun sanon, että olen ollut bilettämässä/bailaamassa/yöaerobisilla, se tarkoittaa monen tunnin tanssimista hiki otsalla ja ilman alkoholia.


Yolanda♡ Meille tuli 20.3 neljä vuotta täyteen, hyvin on jaksettu kattella toisiamme, eikä olla pahemmin riideltykkään. Oot rakas♡ On muuten vanha kuva musta ja Yolista, kaikki uudet kuvat on sillä, ku Yolilla on parempi kamera puhelimessa 😕
Jätin alkoholin kokonaan 3kk sitten, treenin ja yleisen hyvinvoinnin vuoksi. En minä ennenkään paljon juonut, muutaman, max 4 pientä tölkkiä siideriä tai yhden pullon hyvää roseeviiniä aloittelujuomina ja baarissa vettä ja pepsiä (eli laskuhumalat tuli aina) 


Siiri♡ Meidän rakkaus on kestänyt jo kolme vuotta♡ Mistähän pystyis katsomaan millon meillä on vuosipäivä...alku vuodesta se kuitenkin oli..hmm

Olen päättänyt, että jos vielä joskus juon alkoholia, niin juon synttäripäivänäni 15.7, jos silloinkaan. Ei vaan ole enään mitään mielenkiintoa, eikä tarvetta juoda, en mä tarvitse alkoholia hauskan pitoon! Oon varmaan "syntymä humalassa" :´D Ainut mitä kaipaan on roseeviini, se on vaan niin hyvänmakuista, varsinkin kun juo kauniista lasista ja hyvässä saurassa. Sitä juon sitten synttärinä jos juon :)


Tinja♡ Mun uusin rakkaus, kesällä on meijän ensimmäinen vuosipäivä ♡

Voin vaan niin paljon paremmin. Jaksan bilettää pilkkuun asti, oon pirteä ja ilonen ja tanssin monta tuntia. Ei väsähdä kesken kaiken, ei laskuhumalaa, ei päänsärkyä ja seuraava päivä sujuu loistavasti. Ruokailut ei kärsi, treenit ei kärsi ja mä en kärsi!

Ensi kerralla vuorossa päivitystä vapusta! Heippa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti